WHO WE ARE

Solonne

Training

Onze trainingen zijn gefocused op de synergie tussen hart en brein om uw weerbaarheid te versterken. Je lichaam bestaat uit biljarden cellen en hanteert een systeem ontwikkeld om jou uit gevaar te krijgen in een situatie. Zodra jij informatie verwerkt als: VECHT of VLUCHT of VERSTIJF, gaat datzelfde systeem je lichaam voorbereiden: STRESS!  Je lichaam is letterlijk in een andere metabolische staat. Dit gaat automatisch en je kunt niet bewust door hebben hoe dit zich fysiologisch precies vormt in het lichaam; helaas merk je wel de effecten; ziek zijn.  Langdurige blootstelling zorgt voor dissociatie; je handen en voeten worden letterijk koud, en je hart figuurlijk ook (voor anderen én jezelf), en je weerbaarheid gaat naar beneden, waardoor je makkelijker vatbaar bent voor virussen en hun symptomen, zoals het SARS-COV2 virus. Door middel van gerichte training kun je het autonome zenuwstelsel (AZN) reguleren en je immuunststeem versterken. Terug in je lijf. Bij je adem. 

Onze focus is altijd op de kwaliteit van uw leven

Volledig Online

Onze trainingen worden, in verband met Covid19, volledig online aangeboden. Onze werkwijze is hier voor de uitbraak op ingesteld. Wij helpen u graag bij het installeren van de juiste software (gratis) om de trainingen te volgen.

Sensoren

U kunt onze trainingen thuis volgen met hart(en brein)sensoren. Met een externe applicatie kunt u zelf de voortgang van uw training inzien. Ook blijven uw gegevens anoniem, en zijn deze alleen zichtbaar voor u en uw coach. 

Openings                                     Tijden

  • Maandag - Vrijdag09.00 - 18.00
  • Zaterdag                                          10.00 - 17.00

  • Zondag                                             Gesloten

Ons trainingsaanbod

Immuniteitstraining (2019-nCoV)

Met geen van onze trainingen maakt u zich immuum voor een virus infectie of is het 100% zeker dat een virus wordt gedetecteerd. Onze aanpak doelt op het verbeteren van de cardiovasculaire en immunologische kracht door middel van biopsychologische en evidence-based ademhalingstechnieken. Ieder wezen met een levend hart, dat leefde en dat zal leven, indien gemeten, zal of heeft een uniek cardiografisch golfsignaal gebaseerd op de grootte van het hart en de oriëntatie van de hartkleppen. In de westerse wetenschap wordt het hart wereldwijd gedefinieerd als het leveren van voedingsstoffen die via het bloed door het hele lichaam worden gepompt. De oosterse wetenschap is zich minstens zes millennia goed bewust van de latente processen, of onbewuste verwerking van het zenuwstelsel en het effect daarvan op de gezondheid. Verhoogde hartslagvariabiliteit als reactie op omstandigheden die stress oproepen, bewijst een soepeler aanpassingsvermogen aan de omgeving gemeten in waargenomen stress en locus of control. Niet dat de verandering in hartslagvariatie stressvermindering veroorzaakt, maar het maakt het mogelijk om de stress vanuit een onbewust proces van het zenuwstelsel als geheel te verlichten. Dit effect van het hart op de ervaring van een persoon is nooit als een afzonderlijk effect waargenomen.

Onze lessen immuniteitstraining zijn afgestemd op uw biopsychologische toestand. We bieden niet alleen inzicht in biopsychologische processen, maar bieden ook directe beoefening van immuniteitsversterkende technieken tijdens onze online persoonlijke interactie. Deze omvatten gerichte ademhalingstechnieken om bistabiele metabole systemen in evenwicht te brengen die de kans op een groot aantal ziektesymptomen kunnen verkleinen. Deze cursus is voor mensen van elke leeftijd die iets willen leren over zelfonderhoudende ademhalingsvaardigheden die in staat zijn om biopsychologische stressreacties te integreren en daardoor te versterken.

Hart

Ademhalingstechnieken.

Hoofd

Concentratieverhoging

Handen

Vitaliteitsverhoging

Gezondheidsdetectie (Covid19)

Onze biopsycholoog Nigel van der Laan vond een relatie tussen HRV en Covid19 detectie. Door deel uit te maken van onze beweging kunnen we het tijdvenster tussen infectie en het begin van de symptomen minimaliseren, aangezien dit begin de lokale en wereldwijde verspreiding van het virus versterkt.

Pre-symptomatische Covid19-patiënten vertonen geen duidelijke symptomen tijdens screening op nucleïnezuur. Vijf gevallen (20,8%) ontwikkelden symptomen (koorts, hoesten, vermoeidheid, enz.), Twaalf (50,0%) gevallen vertoonden typische CT-beelden van een glazen borst en 5 (20,8%) vertoonden streepschaduw in de longen. De overige 7 (29,2%) gevallen vertoonden een normaal CT-beeld en vertoonden geen symptomen tijdens ziekenhuisopname in een klinische review van 24 pre-symptomatische patiënten in China. Dit geeft aan dat er symptomen optreden in 70% van de niet -positief gesteste, ofwel pre-symptomatische, gevallen.

Het begin van deze symptomen is adrenergisch gemedieerd, wat een directe invloed heeft op de cardiale baro-flex, zoals waargenomen bij een afname van de HRV en een toename/afname van lage/hoge frequentie band van de HRV-sinusgolf.
   
We zullen een basislijn van hartslag meten, waarvan afwijkingen in hartslagvariatie kunnen worden gevolgd om het begin van verhoogde ontstekingsreacties bij pre-symptomatische en symptomatische personen en de daaropvolgende toename van de verspreiding van het virus te voorspellen.

We willen vooral onze geliefde ouderen aanspreken, omdat dit een nuttig hulpmiddel is om die het ontstaan ​​van symptomen met een kans voorspelt bij gebrek aan voldoende medisch personeel. Daarnaast kunnen de verpleegfaciliteiten bijgewerkt worden met verwachtingen op basis van de HRV-gegevens van de deelnemers. Samen met andere variabelen (geslacht, gewicht, reeds bestaande aandoening) proberen we een robuust model te bouwen om het begin van symptomen te voorspellen.

Als u vragen heeft over de betrouwbaarheid of validiteit van de technieken die wij gebruiken, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen.
 

Detectie

120h - 24h tijdsvenster

Advies

Biopsychologisch profiel

24/7

Meten wanneer het u uitkomt

Telefonisch support

5 DAGEN/8 UUR MA-VR 09.00 

+ 085 0043 073

Volg ons

SOCIAL MEDIA 

Onze nieuwsbrief

GEEF JE OP VOOR SPECIALE ACTIES