WEBSITES LOGO MARKETING

Software

Wij maken websites en tools voor uw onderneming

Websites

Wij maken op maat gemaakte, unieke en responsieve websites. Veiligheid, integratie en UX staan bij ons hoog in het vaandel.

Logo's

Ook maken wij logo's, designs en concepten.

Aanbod

Tools

Soms kan het voorkomen dat u een specifiek instrument nodig heeft om uw werk uit te voeren. Samen kijken wij naar de mogelijkheden. Denk hierbij aan AI, machine learning & deep learning tools.

Analysis

Wij nemen kwantitatieve bedrijfsanalyses graag uit uw handen en vormen dat . Ook nemen wij de taak van marketing- en juridisch advies op ons. 

Solonne verzorgt uw website van A tot Z. Hierdoor bent u verzekerd van een inbegrepen prijs voor hosting en eventueel het domein.

Voor het maken van een website hanteert Solonne standaardtarieven waarbij domein en hosting in de prijs zijn opgenomen. Voor een website zonder tools investeerd u tussen de €500 en €750,- excl. btw plus €190 excl btw voor domein en hosting.

Voor overige prijzen neemt u contact met ons op.

De tijd tussen aanvraag en het zien van uw website online zit gemiddeld 4 weken. Gedurende deze 4 weken krijgt u voldoende ruimte feedback te geven op de gemaakt website. Op deze manier heeft u in een relatief korte wachttijd een krachtige website!  

Onze websites worden gemaakt door IT-professionals en door clienten uit de zorg. Zodra websites worden gemaakt door hen zet Solonne zich in zonder winstoogmerk. Hiermee hoopt Solonne een maatschappelijk bijdrage te leveren.

Afhankelijk van uw vraag kunnen wij samen met u naar uw wensen kijken. Projecten van 3 maanden zijn eerder gedraaid. Neemt u vrijblijvend contact met ons op en dan helpen we u graag verder.

Onze Marketing specialist kan u onderneming  net dat extra zetje geven voor het bereiken van uw klanten. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Toggle FAQ

Hiernaast kunt u de algemene vragen over onze Software afdeling terugvinden. Mocht u vraag er niet bij zitten neem dan gerust contact op.

Neem direct contact met ons op

CONTACT FORMULIER

U kunt hier direct een bericht achterlaten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.