Medewerkers

Ontdek hier wie wij zijn

TIJDLIJN ONtstaan

Bekijk hier ons verloop
 • April 2017

  1. Een nobel begin

  Het idee voor Solonne wordt werkelijkheid. De opstapelende inkomende zorgaanvragen en de vele afgestudeerden die moeizaam hun ervaring in de zorg voort kunnen zetten in de praktijk. In onze visie behouden mensen met een specifieke hulpvraag eigen regie voor herstel, waarbij de zorgverlener ondersteuning biedt in dialoog. In de uitvoering kiezen we blijvend voor onze kleinschalige en persoonlijke aanpak met als doel zelfredzaamheid & participatie te ondersteunen.

 • September 2017

  2. Een intermediair is ontstaan

  Solonne beschouwt zichzelf als een interpositionele maatschappelijke partner tussen cliënten, organisaties, en gemeenten. Samen met onze partners belichten wij thema’s op het gebied van sociale innovatie vanuit maatschappelijk ondernemerschap, en spelen in op de actuele landelijke en lokale marktontwikkeling. Creatieve en duurzame oplossingen voor sociale innovatie staan bij ons hoog in het vaandel. Onze partnerrelaties zijn ondersteunend om samen meer te bereiken.

 • December 2017

  3. Proberen, vallen en opstaan

  Hulp wordt ingezet op verschillende domeinen binnen de zorgsector in samenwerking met zelfstandigen, MKB en grote bedrijven in en rondom de zorgsector. Dit jaar ontstaat een diepere wilskracht voor het waarborgen van zuivere partnerrelaties in de zorg.

 • September 2018

  4.  Transitie naar brede zorg

  Zorg wordt breed afgestemd. De begeleiding van Solonne is afgestemd op eigen regie, herstelgericht werken vanuit een wel-gedefinieerd zorgplan en een arbeidsattitude. Daarnaast bieden we budgetcoaching aan, en helpen wij bij het vinden van een passende plek. De oriëntatie is gericht op de organische samenleving. Indien mogelijk komt de ondersteuning naar de cliënt toe. Eigen regie doet een beroep op het creëren van een vertrouwensband met cliënten, waar gekeken wordt naar wat kan en rekening wordt gehouden met kwetsbaarheden.

Ons Team

Zorgvuldig geselecteerd en samen meer dan 50 jaar ervaring in oa zorg, software, onderzoek en training!

Nigel van der Laan
Directeur/Biopsycholoog

Innerlijke gewaarwording is de sleutel voor het reduceren van de impact van de aankomende vergrijzing op onze maatschappij.

Adura Sulaiman
Zorgcoach/Zangeres

Overal om ons heen is geluid. Het is een kunst om vorm te geven aan het geluid van binnen. 

Floris Moerkamp
Zorgcoach/Marketing & Finance Specialist

De manier waarop de financien zijn geregeld en hoe je naar buiten treedt heeft te maken met de boodschap van jouw onderneming.

Johan Maigret
Life Coach/HeartMath Specialist & coach/Psychosomatisch fysiotherapeut 

Balans in hart-brein connectie is de sleutel om de poorten te openen naar je verborgen potentieel: mentaal, emotioneel en lichamelijk.

Neem direct contact met ons op

CONTACT FORMULIER

U kunt hier direct een bericht achterlaten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.