2019nCov

Embracing The Future of Healthcare Solutions

Mobirise

Video-uitleg

Wat is Covid-19?

Bescherming

Advies!

RIVM regels

MKB

Huidige aantal 2019 nCov statistieken

Psycho-sociale ondersteuning

Beleid

Webinars

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Hier kunt u meest gestelde vragen vinden.

Nee, waardes in HRV zijn tot heden geen middel om een virus te identificeren. Wel kan het effect van een virus worden gemeten op de cardiale baroreflex. Door het systematisch bijhouden van hartmetingen kunnen afwijkingen worden gebruikt voor het voorspellen van symptomen die het virus sneller verspreidt. 

Een vroege detectie zorgt ervoor dat ziekenhuispersoneel beter voorbereid zijn op de klinische uitkomst van Covid19 patienten. Zo is bijvoorbeeld aangetoond dat met HRV, dagen tot 12 uur, alvorens een septische shock werd geinduceerd kon worden voorspelt dat die shock kwam. Dit is een belangrijke biomarker voor patienten in de EHBO.

Daarnaast kan met HRV in personen 5 dagen tot 24 uur van te voren worden voorspelt of zij een verhoogde inflammatoire reactie zullen hebben, die gelijk staat met het begin van de symptomen. Door asymptomatische dragers dagen tot uren van te voren te kunnen waarschuwen kan de spreiding van het virus flink bestrijden.

Nee, wij verkopen geen sensoren. 

Ja, wij adviseren de Heart Math Android/IOS sensor. Hiermee kunt u uw gegevens in een applicatie zien, en met uw toestemming doorsturen naar ons. 

Nee, de informatie op deze website is niet medisch gediagnosticeerd. Wel is er veel onderzoek gedaan met meer positieve resultaten dan hier op te noemen. Neem een kijkje...Adviseer u altijd in bij uw huisarts. 

Als u meer vragen heeft over training, coaching of wetenschap kunt ons het beste een mail sturen of bellen. Hier heeft nog meer achtergrond informatie. 

Mobirise

Telefonisch support

5 DAGEN/8 UUR MA-VR 09.00 

+ 085 0043 073

Volg ons

SOCIAL MEDIA 

Onze nieuwsbrief

GEEF JE OP VOOR SPECIALE ACTIES