WIE ZIJN WIJ

Mijlpaal in gepersonaliseerde gezondheidszorg

Coaching is afgestemd op eigen regie en herstelgericht werken vanuit een wel-gedefinieerd plan. De oriĆ«ntatie is gericht op de organische samenleving. De ondersteuning vind plaats wanneer het u uit komt. Middels cardiologische en breingolfmetingen kunnen we een gepersonaliseerde op wetenschap beruste analyse uitvoeren om uw gezondheid over tijd te versterken. 

Consultancy

Cardiologische metingen en breinsignalen als fundament voor onderzoek, training en advies. Ons consult vind online plaats en maakt gebruik van gratis progamma's. U heeft wel een laptop/desktop/smartphone nodig, en aanschaf van sensoren wordt geadviseerd.  

Sensoren

Voor een optimaal gezondheidsbeeld kunt u thuis gebruik maken van non-invasieve sensoren waarmee u biopsychologische variablen kunt meten, en terug kunt bekijken in uw account overzicht. 

Gezondheidstracking

Bij het dagelijkse gebruik van sensoren houden wij uw gezondheid bij. Hiermee proberen we niet alleen het begin van symptomen voorspellen, maar meten we ook direct de invloed van uw ervaringen op uw gezondheidstatistieken. 

Het bieden van uitzonderlijke kwaliteitszorg staat centraal in onze missie

Consultancy vind online plaats waarbij onze coaches gebruik maken van skype, een communicatiemiddel. Ons team adviseert u graag hoe dit gratis programma precies werkt. Daarnaast zijn wij toegewijd om de druk op de gezondheidszorg flink te verminderen. Dat is mogelijk met gepersonaliseerde oplossingen om ziekenhuisbezoeken en ziek zijn te verminderen. Welkom tot de nieuwe vorm van zorg. 

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • We houden rekening met een groot aantal factoren bij gepersonaliseerd advies
  • Stress zorgt voor 70% van ziekenhuisopname

Telefonisch support

5 DAGEN/8 UUR MA-VR 09.00 

+ 085 0043 073

Volg ons

SOCIAL MEDIA 

Onze nieuwsbrief

GEEF JE OP VOOR SPECIALE ACTIES